Culinair

Categorie: Culinair

Heerlijke sangría!

Lees meer...

Categorie: Culinair

Traditie in Portugal, aletria op de desserttafel.

Lees meer...

Categorie: Culinair

Tapas, tapas, tapas en nog méér tapas.

Lees meer...

Categorie: Culinair

A aletria é um doce conventual que passou para a mesa dos pobres quando o açucar se
tornou acessível a todos.

Lees meer...

Categorie: Culinair

Het thema “frango na púcara” was reeds een thema in de cursussen Portugees.

Lees meer...

Categorie: Culinair

Kan u zich een leven zonder chocolade voorstellen? Zo zonder die zalig intense smaak van cacao? Ik in ieder geval niet.

Lees meer...

Categorie: Culinair

Het is CHUPA CHUPS-week voor de cursisten Spaans!

Lees meer...

Categorie: Culinair

Men kan zich de kerst- en eindejaarsperiode in Portugal niet voorstellen zonder het gebak Bolo Rei, ofwel koningsbrood.

Lees meer...

Categorie: Culinair

De afdeling Spaans van het volwassenenonderwijs VTH organiseert elk jaar culturele avonden.

Lees meer...

Categorie: Culinair

Tijdens de week voor Kerst proefden alle cursisten Portugees van "bacalhau à bras".

Lees meer...

Categorie: Culinair

De afgelopen week, was het “soepdegustatie” in de groepen Portugees van VTH.

Lees meer...

Categorie: Culinair

 

De afdeling Spaans van het volwassenenonderwijs VTH organiseert elk jaar culturele avonden.

Lees meer...

Categorie: Culinair

Wat zou Portugal zijn zonder de heerlijke pastéis de nata?

Lees meer...

Categorie: Culinair

Hidromel of mede in het Nederlands is een alcoholische drank op basis van water en honing.

Lees meer...

Categorie: Culinair

Het is een vraag die elk jaar wel gesteld wordt in het eerste jaar Portugees, “Hoe vertaalt men bacalhau?” Kabeljauw?

Lees meer...

Categorie: Culinair

In de cursus Portugees proefden we de wijn Alvarinho Deu-La-Deu. En daar zit een mooi verhaal achter…

Lees meer...

Categorie: Culinair

Na het thema van het restaurant tijdens de lessen ruimschoots bestudeerd en ingeoefend te hebben, was het tijd voor een praktische oefening.

Lees meer...

Ga naar boven